YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Çorlu TSO´dan Yunanistan Edirne Konsolosu Varvarigu´ya ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı İsmail Güleroğlu, Yunanistan Edirne Konsolosu Katerina Varvarigu´yu ziyaret etti.

26 Aralık 2011 22:24 | Trakya Güncel

Varvarigu, ziyaret sırasında konsolosluk binasında yaptığı konuşmada, ileriye yönelik ikili ilişkilerde sorunlar veya gecikmeleri çözmek için uğraş verileceğini ifade etti.
Varvarigu, ''İki ülke arasında yapılabilecek işbirliği konularını inceleyerek her iki bölge için sınır ötesi işbirliğini geliştirmek için çalışacağız. Halklar arasındaki güven ilişkisi çok önemlidir. Bu bölgede ticari ve kültürel işbirliğini olabildiğince geliştirmek için çalışacağız'' dedi.
Türk vatandaşların Yunanistan'a gidebilmesini kolaylaştırmak için çalışmalar yaptıklarını belirten Varvarigu, ''Ülkemin Türk iş adamlarına ihtiyacı var. Bunun için önceliğimiz sizler olacaksınız. Vize ve seyahatleri kolaylaştırmak öncelikli görevlerimiz arasındadır. İyi ilişkileri pekiştirmek istiyoruz'' diye konuştu.
Güleroğlu da, dünyada yaşanan ekonomik bunalımın kendini daha da fazla hissettirdiği şu günlerde, iki ülke iş adamlarının bir birleri ile daha fazla bir araya gelmeleri gerektiğine işaret etti.
Ziyarete, Çorlu TSO Meclis Başkanı İhsan Erik, Meclis Başkan Yardımcısı Necati Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Oğuz da katıldı.

Bu haber 1958 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...