YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

CHP BELEDYE BAŞKAN A.ADAYI UYSALCAN; "DOĞDUĞUM VE DOYDUĞUM TOPRAĞA HİZMET ETMEK İÇİN GÖREVE TALİBİM"

-İSTEDİĞİM ÜLKEDE YAŞAYABİLİRİM, AMA SEVDAMIN ADI ÇORLU ...

3 Ocak 2019 16:09 | Trakya Güncel

Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Belediye Başkan A.Adayı Müjdat Uysalcan, "Doğduğum ve doyduğum toprağa hizmet etmek için göreve talibim" dedi. 

Yaklaşan yerel seçimler öncesi CHP Çorlu Belediye BAşkan A.Adayı olan Uysalcan, yaptığı açıklamada kendisinin bu şehrin her metrekaresine aşık olduğunu ve hizmet etmek için elinden geleni yaptığını söyledi. 

Uysalcan, partisinin görev vermesi halinde şehrin genel yapısını değiştirecek projelere imza atmak için beklediğini belirterek, "Ben bu topraklarda doğdum büyüdüm ve öldüğümde de burada gömülecğim. Ailem de Çorlu'lu. Partim bana görev verirse bu şehrin genel yapısını değiştirecek, insanlara rahat nefes aldıracak ve yüzlerini güldürecek projelerimi bir bir hayata geçireceğim. Şimdiye kadar yapılanlar var, ama biz onları bir adım daha öteye taşımak için neler yapabilirizi tartışıp hizmet noktasında hayata geçirmeye talibiz" dedi. 

-İSTEDİĞİM ÜLKEDE YAŞAYABİLİRİM, AMA SEVDAMIN ADI ÇORLU ...

A.Adayı Müjdat Uysalcan, içinde bulunduğu durum itibaiyle istediği herhangi bir ülkede ailesiyle birikte yaşayarak ticaret yapabileceğini, ancak Çorlu'ya aşık ve hizmet etmek için görev verilmesini bekleyen biri olarak, bunu ciddi anlamda hiç düşünmediğini kaydetti. 

Uysalcan açıklamasında şunları söyledi;

"Ben, içinde bulunduğum durum itibariyle istediğim her ülkede yaşarım, ticaret yaparım, para kazanırım ve hayatımın  bundan sonrasını orada geçirebilirim. Ancak, Çorlu'ya ve taşının toprağının her metrekaresine aşık biri olarak, aldığı eğitime de güveniyor ve bu şehre hizmet etmek için herhangi bir ülkeye gitmeyi ciddi olarak düşünmedim" şeklinde konuştu.

Bu haber 1022 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...