YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

UYSALCAN; "KENDİMİN DEĞİL PARTİMİN MENFAATİNİ ÖN PLANDA TUTARAK ÇALIŞIYORUM"

Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu Belediye Başkan aday adayı Müjdat Uysalcan düzenlediği kahvaltı organizasyonda basın mensuplarıyla biraraya geldi. Halkımız “En çalışkan” ünvanını layık gördü.

22 Aralık 2018 15:48 | Trakya Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu Belediye Başkan aday adayı Müjdat Uysalcan düzenlediği kahvaltı organizasyonda basın mensuplarıyla biraraya geldi.
Halkımız “En çalışkan” ünvanını layık gördü. 

Uysalcan aday adaylığı açıklamasının ardından ciddi çalışmalar ortaya koyduklarını belirtirken vatandaşların bu süreçte göstermiş olduğu teveccühten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Uysalcan açıklamalarının devamında; “Basın mensuplarımıza da çok teşekkür ediyoruz, halkla olan iletişim noktasında bizlere yardımcı oldunuz. İlk çıktığımız gün ile bugün arasında tam 75 gün geçti, belli bir mesafe aldık. Halkımız “En çalışkan” ünvanını layık gördü. dedi.
Halkın istediği siyasetçi tipi halkımızla iç içe olan kişilerdir

Müjdat Uysalcan ayrıca; “Siyasette halkımızda son zamanlarda yeni yüz, yeni siyasi bakış açısı arayışı ortaya çıktı. Halkımızın bu yönde bir arayışı olduğunu düşünüyorum. Bu arayışa cevap vermenin yeni yüzlerle olacağı düşüncesindeyim. Bende yeni yüz olarak çıktığım için bana gösterilen bu ilgi gerçekten yüksekti. Bu konuda halkımıza teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarımızla biz halkımızla iç içe olduk. Onlarla birlikte olup çalışmalar yaptık. Halkımızın istek ve arzularını dinledik. Halkın istediği siyasetçi tipi halkımızla iç içe olan kişilerdir diye düşünüyorum. Burada hem partililerimiz hem de halkımız bize çok yoğun ilgi gösterdi” şeklinde konuştu.
Siyaseten artık hep beraber olacağız

Genel Merkezin alacağı kararla aday adaylık sürecinin sonlanmasının ardından siyaset sahnesinde çalışmalarının artarak devam edeceğini de sözlerine ekleyen Müjdat Uysalcan; “Parti tabanımızda ilgisiyle bizlere büyük destek verdi. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Burada iki tane Müjdat Uysalcan ortaya çıktı. Birisi bireysel olarak benim diğeri de siyasette markalaşmaya doğru giden bir Müjdat Uysalcan var. Tabi o Müjdat Uysalcan’da ekipte var, ekiple birlikte bir Müjdat Uysalcan ortaya çıktı. Bu ekip içerisinde çalışma arkadaşlarım, ailem, dostlarım, siz değerli basın mensupları var. Gerçekten artık Çorlu’da siyasette isim haline gelmiş bir Müjdat Uysalcan var. Bu durumda siyaset sahnesinde sürekli olacak bir Müjdat Uysalcan olacak. Adaylık açıklamasının sonuna doğru da geliyoruz. Adaylık gelir ya da gelmez. Siyaseten artık hep beraber olacağız. Biz halkımızla birlikte olmaya devam edeceğiz. Siyasette sadece bugün yok yarında var. Benim için yarın daha önemli, biz sadece bugünü düşünerek değil yarını da düşünerek hareket ediyoruz. Bizi bu süreçte halkımız en çalışkan olarak seçti, demek ki çalışmalarımızı vatandaşlarımız takip ediyor. Ben taktıkları unvan için halkımıza teşekkür ediyorum. Çalışkan ünvanını yürütmeye devam edeceğiz. Bu unvanlara başka unvanlar eklemek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Biz kulislerimizi burada Çorlu’da halkımızla yapıyoruz. Ankara da yapmıyoruz

Uysalcan açıklamalarını devamında; “Biz kulislerimizi burada Çorlu’da yapıyoruz Ankara da yapmıyoruz. Halkın içinde halkla beraber kulis yapıyoruz. Doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum, Çünkü burada bir şey yapmadan Ankara da bir şey göremez. Kulisin halkla beraber yapılması geriyor bizde bunu yapıyoruz. Biz geçtiğimiz kar yağışında bile halkımızla birlikteydik ve sahada çalıştık. Çünkü halkımızın isteklerini dileklerini sormak bile aranızda bir bağ kurmaya yetiyor. Son güne kadar aynı tempoda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. En son süreçte de hak edenin kazanacağı bir süreç olacağını düşünüyorum. Ama süreç sonunda ne olursa olsun biz siyaset içinde olacağımızı beyan ediyoruz. İlk aday adaylığımızı açıkladığımız günden bu güne kadar çok fazla şey değişti. İlk günlerde belki tanınmıyorduk ama şimdi herkes bizi tanıyor. Bundan sonrada çalışmalarımız aynı istek ve kararlılıkla devam edecek. Bir yerlere geldik ama daha farklı yerlere gelmek istiyoruz. Daha yolun başındayız. Yolun sonunda da güzel şeyler olacağını düşünüyorum. Gerek sosyal medya gerek görsel medya gerek yazılı basın gerekse bizim birebir görüşmelerimiz olsun yaklaşık 120 bin kişiyle temas kurmuşuz. Bu rakam hemen hemen Çorlu’nun yarısı demektir. Tabii bu süreç te buraya ulaşmak başarı olduğunu düşünüyorum ifadelerine yer verdi.

Bu haber 1770 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...