YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

HALK ÇALIŞKAN BAŞKAN ADAYI ´´UYSALCAN´´DAN YANA ...

Yaklaşan seçimler öncesi halk ve CHP parti tabanının Belediye Başkan Aday Adayı Müjdat Uysalcan´da birleşti

18 Aralık 2018 13:55 | Trakya Güncel

Yaklaşan seçimler öncesi halk ve CHP parti tabanının Belediye Başkan Aday Adayı Müjdat Uysalcan'da birleşti. 

Yerel seçimler öncesi bazı il ve ilçelerde adaylarını aday adayları arasından çekerek belirleyen Cumhuriyet Halk Partisi, Çorlu'da henüz aday adayları arasından bir seçim yapamadı.

Parti tabanında yükselen sesler ve halkın teveccühü ise, dur durak bilmeden çalışmalarına devam eden Aday Adayı Müjdat Uysalcan'dan yana olarak görünüyor.

Bir yerde halka ikramlarda bulunan Uysalcan'ın, diğer yöne bakıldığında hediyeler dağıttığı, cenaze, düğün, eğlence ve her türlü sosyal faaliyetin içinde olduğunu da görmek mümkün.

Halk, ''Nereye baksak orada Uysalcan'' diyerek, aday oarak Müjdat Uysacan'ı görmek istediğini yüksek perdeden söylerkn, diğer day adaylarının çok fazla halkın içine girmediğini ve adaylığın sadece Ankara'da ve meclis bahçesinde arandığını kaydediyor.

Son olarak Uysalcan'ın ilçedeki birçok bilboard ve taketlere verdiği görselde kendisini kısa sürede seven ve bağrına basan halka ve özellikle de parti tabanına teşekkür ettiği görülüyor. 

Bu haber 2042 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...