YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL; “HALKIMIZ İSTER BİZ YAPARIZ”

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, mahalle ziyaretleri kapsamında Misinli mahallesini de ziyaret etti.

6 Aralık 2018 13:37 | Trakya Güncel

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, mahalle ziyaretleri kapsamında Misinli mahallesini de ziyaret etti.

Köy kahvesinde gerçekleşen ziyarette, Yüksel Ergene’de mahalle ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Ergene ilçesinde, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Yüksel, ''Hiçbir mahallemizi bir diğerinden ayırt etmiyoruz, Ergene'de 17 mahallemize de farklı hizmetler yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz” dedi.

Yüksel, Misinli mahallesinde de birçok çalışma yaparak değişik projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, ''Burada meydan park düzenlemesinde bulunduk, camimizin bakım ve tamiratını yaptık, düğün salonumuzun yolunu ve içini yeniledik, sağlık ocağının bakım ve onarımını gerçekleştirdik, okullarımıza destekte bulunduk, daha bunlar gibi birçok hizmet çalışması yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Vatandaşımızın neye ihtiyacı varsa bizlerden ne isteniyorsa bizlerde vatandaşımıza onu yapıyoruz'' şeklinde konuştu.

Mahalle sakinlerinin sıkıntı, şikayet ve önerilerini de ziyaret esnasında dinleyerek not alan Yüksel, soruları da yanıtladı.

 

Bu haber 1168 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...