YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

CHP´NİN YENİ YÜZÜ ´´UYSALCAN´´ ...

Halkın yeni yüz arayışına cevap veren Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Müjdat Uysalcan, kısa süre içinde yaptığı çalışmalarla halkın büyük takdirini topladı.

28 Kasım 2018 13:27 | Trakya Güncel

Halkın yeni yüz arayışına cevap veren Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Müjdat Uysalcan, kısa süre içinde yaptığı çalışmalarla halkın büyük takdirini topladı. 

Uysalcan`a her kesimden yoğun ilgi 

Genç ve enerjik başkan aday adayı Uysalcan`ın vatandaş odaklı gerçekleştirdiği seçim çalışmaları dikkatlerden kaçmazken 10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ü anma gününde Çorlu`da 30 bin adet Atatürk posteri dağıtarak büyük ses getirmişti. Semt pazarlarında ve meydanlarda yapmış olduğu seçim çalışmalarının yanı sıra oda ve sendika ziyaretleri ile de oldukça geniş kitlelere ulaşan Müjdat Uysalcan`ın kısa zaman içerisinde yakaladığı ilgi partili, partisiz tüm kesimlerin dikkatinden kaçmadı. 
Halkımızın ve partimizin takdiri ile olacaktır 

Çorlu`da 40 yılı aşkın ticaret yapan köklü bir firmanın yönetim kurulu başkanlığını yapan Uysalcan; “Önce İnsan, önce birlik, önce Çorlu” parolası ile yola çıktığını belirtirken ; ”Siyaset arenasında farklı bir anlayış ortaya koymak istedim. Bu anlamda sivil toplum kuruluşlarımızın yanı sıra özellikle çarşıda, pazarda, meydanlarda partimizin sosyal belediyecilik anlamında ki çalışmalarını anlattım. Cumhuriyet Halk Parti`mizin halk odaklı yerel belediyecilik anlayışını en etkin şekilde anlatmak istedim. Bu doğrultuda da çalışmalar ortaya koydum. Siyasetin özünde insanlarımıza hak ettiği hizmeti sunmak vardır. Kendimizi en iyi şekilde ifade etmek bizlerin, bizleri de bu görevlere getirmek halkımızın ve partimizin takdiri ile olacaktır” ifadelerine yer verdi. 

TABAN ''UYSALCAN'I'' İSTİYOR ...

Öte yandan, CUmhuriyet Halk Partisi tabanı da, yaklaşan yerel seçimler ve adayların belirlenmesi sürecinde Müjdat Uysal'can'ın aday yapılması yönünde taktir kllanıyor. 

Parti tabanı, diğer aday adaylarının Uysal'can'ın aday yapılmasından rahatsız olmayacağını ve Genel Merkezin Uysal'can'ı aday yapması halinde bütün teşkilatların beraber seçim çalışmasına katılacaklarını da öne sürüyor. 

Bu haber 1273 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...