YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI UYSALCAN; "Önce insan, önce birlik, önce Çorlu"

Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu Belediye Başkan aday adayı Müjdat Uysalcan, Mevlid kandili münasebetiyle Atatürk Meydanında vatandaşlara kandil simidi ve lokma ikramında bulundu.

20 Kasım 2018 18:27 | Trakya Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu Belediye Başkan aday adayı Müjdat Uysalcan, Mevlid kandili münasebetiyle Atatürk Meydanında vatandaşlara kandil simidi ve lokma ikramında bulundu.

Kazanan Cumhuriyet Halk Partimiz ve Çorlu halkı olacaktır

10 Kasım`da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ü anma gününde 30 bin Atatürk Posteri dağıtarak vatandaşların takdirini kazanana Uysalcan bu kez de Mevlid Kandili dolayısı ile vatandaşlara kandil simidi ve lokma ikramında bulundu. Vatandaş odaklı seçim çalışmalarıyla her kesimden insanın gönlünde taht kuran CHP Çorlu Belediye Başkan aday adayı Uysalcan vatandaşların ilgi ve alakasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederken; “Cumhuriyet Halk Partimizin sosyal belediyecilik anlayışını tekrardan vatandaşlarımızla buluşturmak için çalışıyorum. Partimizin politikalarını vatandaşlarımızla paylaşmaya gayret ediyorum. Her ne kadar Çorlu Belediye Başkan adaylığı için bu yola çıksak da 30 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan mahalli seçimlerde kazanan Cumhuriyet Halk Partimiz ve Çorlu halkı olacaktır. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere tüm ilçelerimizde halkımızın takdir ve teveccühü ile kazanan Cumhuriyet Halk Partimiz olacaktı” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kandil simidi ve lokma dağıtım programında Müjdat Uysalcan vatandaşlarla sohbet imkanı da bulurken bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Bu haber 1087 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...