YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

KERİM ATALAY ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK ...

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde aday adaylığına başvuruya ilişkin takvimin açıklanmasının ardından Çorlu’ya ilk aday adayı eski İlçe Başkanı ve Milletvekili adayı Avukat Kerim Atalay oldu.

10 Kasım 2018 18:05 | Trakya Güncel

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde aday adaylığına başvuruya ilişkin takvimin açıklanmasının ardından Çorlu’ya ilk aday adayı eski İlçe Başkanı ve Milletvekili adayı Avukat Kerim Atalay oldu.

AK Parti’de aday adaylık konusunda takvimin açıklanmasının ardından Çorlu’nun ilk aday adayı da Avukat Kerim Atalay oldu. MHP tabanında da ciddi karşılığı olan bir önceki dönem AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı ve 24 Haziran seçimlerinde Tekirdağ Milletvekili adayı olan Avukat Kerim Atalay yaptığı açıklamada; “Sosyal ve Kültürel Belediyecilik anlamında artık tüm dünyada kabul gören insan ve hizmet odaklı AK Belediyeciliği Marka Şehir Çorlu anlayışını hayata geçirmek için 11 Kasım 2018 Pazar günü saat 14:30’da AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı’nda Çorlu Belediye Başkanlığına Aday Adaylığımı açıklayacağım. Çorlu adına yeni bir başlangıcın olacağına inandığım bu günde sevdiklerimi, dostlarımı ve AK Parti’ye gönül veren herkesi aramızda görmek bize onur ve güç verecektir” dedi.

Çorlu Belediye Başkanlığı için iddialı isimlerin başında gelen ve Çorlu’nun yakından tanıdığı, aynı zamanda MHP geçmişi ile de bilinen Avukat Kerim Atalay, AK Parti’den Çorlu Belediye Başkanlığı’nı aday adaylığını 11 Kasım 2018 Pazar günü saat 14:30’da AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirecek.

Bu haber 1075 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...