YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ZEKİ UZUN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK …

Zeki Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Uzun, AK Parti’den Marmaraereğlisi Aday Adaylığını açıklayacak

7 Kasım 2018 18:39 | Trakya Güncel

Zeki Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Uzun, AK Parti’den Marmaraereğlisi Aday Adaylığını açıklayacak.

9 Kasım Cuma günü, AK Parti Marmaraereğlisi ilçe Başkanlığı önünde saat 14:00’da aday adaylığını açıklayacak olan Uzun açıklamasında, 30 yıl önce başladığı iş yaşamına belediye başkanı olarak devam etmek istediğini belirtti.

Aday adaylığı açıklamasına tüm dost ve Marmaraereğlisi halkı ile AK Parti sevdalılarının davetli olduğuu dile getiren Uzun, ‘’30 yıl önce Marmaraereğlisi’ne gelip, ticarete başladım. Önceki dönem halka hizmet etmiş belediye başkanlarına da minnet duyuyorum. Genç yaşta Marmaraereğlisi’ne geldim, o günden bu güne kadar Marmaraereğlisi, Yeniçiftlik, Sultanköy, Çeşmeli, Yakuplu, Türkmenli de çok değerli dostlar edindim. Benim gibi bölgemize diğer illerden gelen arkadaşlarla çok güzel dostluklarımız oluştu. Bu bölgede ticarete başlayıp 30 sene içerisinde ticaretimizi belli bir konuma getirerek, sosyal hizmetlerde de bulunarak yaşadım. Geçtiğimiz dönemlerde Marmaraereğlisi’ne hizmeti geçmiş bütün belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rağmen, hayatta olanlara sağlık diliyorum” dedi.

Amacının bölgede yaşayan tüm vatandaşların daha modern ve iyi yaşamaları için iktidarın hizmetlerinden faydalandırmak olduğunu belirten Uzun, yapacağı işlerin Marmaraereğlisi’ne yeni bir yüz getireceğini söyledi.

Uzun açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

‘’Bölgemizde okulların bütün eksikliklerinin giderilmesi, yeşil alanların park haline getirilip, sokak spor aletlerinden mahalleli vatandaşlarımızın yararlandırılması, tüm mahalle yollarının onarılması ve peyzajlarının yapılması, sokakların kesinlikle çamurdan kurtarılması, sağlık hizmeti veren kurumların bakım onarım destek ve eksiklerinin giderilmesi gibi çalışmalarımız olacak. Yeni Çiftliğe lise yaptırılması konusunda girişimde bulunup, gereğini de takip edeceğiz.’’

Bu haber 1908 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...