YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

NUHOĞLU ADAY ADAYI OLDU ...

Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu, resmi olarak müracaat ederek Cumhuriyet Halk Partisi´nden Belediye Başkanı Aday Adayı oldu.

18 Ekim 2018 15:24 | Trakya Güncel

Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu, resmi olarak müracaat ederek Cumhuriyet Halk Partisi'nden Belediye Başkanı Aday Adayı oldu. 

Sağlık Mahallesi'ndeki bir restoranda bölgedeki basın ve medya temsilcileri ile bir araya gelen Nuhoğlu, bol bol sohbet ederek bilgi alış verişinde bulundu. 

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Nuhoğlu, ''Bir süredir Ergene Belediyesi'nde Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev aldım. Burada, yaptıklarımız ve yapamadıklarımız var. Temel amacımız Ergen'ye hizmet etmek. Beraber görev aldığımız arkadaşlarımızla hiçbir sorunumuz yok.  Bundan sonra hep beraber Ergene için ne yapabilirizi konuşmamız gerek'' dedi. 

Nuhoğlu, daha sonra CHP İlçe Başkanlığı'na giderek buradaki görevlilere dosyasını teslim ederek resmi olarak aday adayı oldu. 

Bu haber 949 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...