YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Çorlu´da ekmeğin içinden yara bandı çıktı ...

Çorlu ilçesinde yaşayan Alipaşa Küpçü, fırından aldığı ekmeğin içinden yara bandı çıktığını iddia etti.

15 Ekim 2018 16:41 | Trakya Güncel
Çorlu ilçesinde yaşayan Alipaşa Küpçü, fırından aldığı ekmeğin içinden yara bandı çıktığını iddia etti.

Şeyhsinan Mahallesi’nde ikamet eden Küpçü, mahallelerinde bulunan bir fırından aldığı ekmeğin içinden yara bandı çıktığını öne sürdü.

Ekmeğin içindeki yara bandını ilk fark edenin oğlu Cengizhan'ın olduğunu söyleyen Küpçü, ''Sürekli ekmek aldığım bir fırından önceki sabah yine tekrardan ekmek aldım. Kahvaltıda yemek yerken ekmek çocuğumun elindeydi ekmeği parçaladı. Parçalayınca baba bu ne dedi, bir şey var bunun içinde dedi. Ben de ekmeğin içinde maya parçasının kütle halinde kaldığını düşündüm. ama farklı bir şey dedi. Elime aldım baktım yara bandı olduğunu anladım'' şeklinde konuştu. 

Ekmeğin içinden yara bandı çıktığı için çok şaşırdığını belirten Küpçü, ekmeği alıp satın aldığı fırınına gittiğini söyledi.

Kendisinin bu duruma çok sinirlendiğini kaydeden Küpçü, ''Fırına gittim ve durumu anlattım. Odaradaki yetkilerin bana cevabı çok komik oldu.  'Çocuğun eli kesilmiştir, dikkat etmemişlerdir' dediler. Elimden ekmeği kasaya attı. Ben de o tepki üzerine sinirlendim aldım ekmeği eve geri geldim'' dedi.

Yaşanan olayla ilgili gerekli mücadeleyi vereceğini de dile getiren Küpçü şunları kaydetti:

''Denetimlerin daha sık ve özenli yapılmasını istiyorum. Zabıta ya da fırıncılar odası kim denetliyorsa denetlemesi gerekir. Ayda bir de olsa kontrol etmesi gerekir. Ben hiç birine inanmıyorum, kesin bilmiyorum ama hiç birinin hijyen belgesi yoktur, sağlıkla ilgili bir sürü sorunları vardır. Bunlara dikkat etmeyen insan Allah bilir üretimde daha nelere dikkat etmiyorlardır. Kalifiye eleman çalıştırmıyorlar, sokaktan geçen herkesi fırına alıp işçi yaparsanız olacağı sonuç da budur. Bu da insanların sağlığı ile oynamaktır. Buna dikkat edilmeli.'' 

Bu haber 972 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...