YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

GÜREL ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI ...

Cumhuriyet Halk Partisi´nin ilk adayı Mimar Fatma Gürel

6 Ekim 2018 16:21

Çorlu Belediyesi’nde daha önce meclis üyesi olarak da görev yapan Fatma Gürel, Çorlu’ya kadın eli değmesi gerektiğini ifade ederek Çorlu Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu resmen açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Örgütü’nde düzenlenen toplantıda basın mensupları ve partililerinin karşısına çıkan Şehir Plancısı ve Yüksek Mimar Fatma Gürel, Çorlu’da belediyecilik alanında çalışmalarda yer aldığını ifade ederek artık karar merciinde yer alma adına belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu duyurdu. CHP’nin eski Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, eski ilçe başkanı Yıldıray Arıcı, parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve parti üyelerinin katılımıyla düzenlediği toplantıda neden belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Fatma Gürel, Çorlu’ya dair hayalleri olduğunu bu hayallerini gerçekleştirmek ve Çorlu’ya kadın eli değmesini istediğini söyledi.

Bu düşüncede olan başka kadın adayların da olduğunu kaydeden Gürel, CHP’de demokrasi şöleni yaşanacağına tüm aday adaylarının yan yana gelerek çalışmalar yürüteceğine inandığını da sözlerine ekledi. 

Bu haber 1094 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...