YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Marmaraereğlisi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı

Kurtuluş Savaşının sonucunu belirleyen şanlı 30 Ağustos Zaferinin 96. yıl dönümü kutlamaları çelenk sunma töreni ile başladı.

30 Ağustos 2018 13:14 | Trakya Güncel

Marmaraereğlisi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı

Kurtuluş Savaşının sonucunu belirleyen şanlı 30 Ağustos Zaferinin 96. yıl dönümü kutlamaları çelenk sunma töreni ile başladı.

Atatürk Anıtı’na Marmaraereğlisi İlçe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı’nın çelenklerinin sunulmasın ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. İkmal Kıdemli Başçavuş Tuncay Taraş’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmasının ardından çelenk sunma töreni sona erdi.

Çelenk sunma töreni sonrası İlçe Kaymakamlığında düzenlenen tebrikat töreninde İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin, Garnizon Komutanı Personel Albay        Bayram Ölçücüoğlu ve Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan tebrikleri kabul etti.

Törene İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin, Garnizon Komutanı Personel Albay Bayram Ölçücüoğlu ve Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Atabek, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Sadullah Kalaycı, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı tarafından saat: 20:00’da Kaymakamlık önünden başlayacak Ata’ya saygı yürüyüşü ile devam edecek.

Bu haber 1195 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...