YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

BAŞKAN YÜKSEL; “ÇOCUKLARIMIZIN ERKEKLİĞE İLK ADFIMLARINI ATTIKLARI BU GÜNDE YANLARINDA OLUYORUZ”

Ergene Belediyesi, boza festivali ve sünnet şöleni kapsamında bu yıl da 280 çocuğu sünnet ettirdi.

27 Temmuz 2018 16:02 | Trakya Güncel

Ergene Belediyesi, boza festivali ve sünnet şöleni kapsamında bu yıl da 280 çocuğu sünnet ettirdi.

Belediye BAşkanı Rasim Yüksel yaptığı açıklamada, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da sünnet çağına gelmiş çocukları sünnet ettirdiklerini söyledi.

Özel bir hastanede gerçekleşen sünnet operasyonlarında Ergene Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü biriminin, ailelerin bu özel günlerinde başından sonuna kadar yanlarında olduğunu ifade eden Yüksel, her gün evlerinden alınarak hastaneye götürülen çocukların uzman doktorlar tarafından sünnet edildiğini kaydetti.

Yüksel, Eylül ayı içinde yapılacak olan sünnet şöleni kapsamında hastanede sünnet olan çocuklara Ergene Belediyesi tarafından çeşitli hediyelerin de verildiğini dile getirerek, ''Çocuklarının erkekliğe ilk adımı atmalarında onların yanlarında oluyoruz. Bu bizim için çok önemli. Bu geleneksel şöleni her yıl olduğu gibi bu yıl da yapıyoruz'' diye konuştu. 

 

Bu haber 1264 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...