YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

BAŞKAN UYAN; “HASTALARA HER ZAMAN YARDIM ELİMİZİ UZATTIK VE ONLARIN YANLARINDA OLDUK”

Marmaraereğlisi Belediyesi, her ay yaklaşık 60 hastanın çevre il ve ilçelerdeki sağlık kuruluşlarına ulaşmasını sağlıyor.

27 Temmuz 2018 15:32 | Trakya Güncel

Marmaraereğlisi Belediyesi, her ay yaklaşık 60 hastanın çevre il ve ilçelerdeki sağlık kuruluşlarına ulaşmasını sağlıyor.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, yaptığı açıklamada, hasta nakil aracı ve engelli servis aracıyla ilçede ikamet eden ve sağlık kuruluşlarına gitmekte sıkıntı yaşayan vatandaşların, ilgili sağlık kuruluşlarına ücretsiz olarak götürülerek tedavi süreçlerinde yanlarında olduklarını söyledi.

Haziran 2018 verilerine göre Marmaraereğlisi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekibine başvuran 56 hastanın ilgili sağlık kuruluşlarına ulaştırıldığını belirten Uyan, bu sayının daha az ve daha çok olarak değişkenlik gösterdiğini de kaydetti. 

Vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, ''Sosyal belediyecilik anlayışımızla tüm vatandaşlarımızın her anında yanında olmaya çalışıyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekibimiz bize gelen talepleri değerlendiriyor ve ilgili sağlık kuruluşlarına gidecek hastalarımızın hasta nakil araçlarımız ve engelli vatandaşlarımız için ise engelli servisimizle ulaşımları sağlanıyor. Geçtiğimiz Haziran ayında bize başvuran 56 hastanın sağlık kuruluşlarına ulaşmasını sağladık. Ekibimiz hastaların durumlarını değerlendirerek başta İstanbul, Edirne olmak üzere İlimiz ve bölgedeki hastanelere ulaşımlarını sağlıyor'' diye konuştu. 

 

Bu haber 1235 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...