YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

SARIKURT, TSO ÜYELERİNE KONUŞTU …

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası´nı (Çorlu TSO) ziyaret ederek devlet ve belediye yatırımları hakkında bilgiler aktardı.

27 Temmuz 2018 15:30 | Trakya Güncel

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı (Çorlu TSO) ziyaret ederek devlet ve belediye yatırımları hakkında bilgiler aktardı.

Sarıkurt, Çorlu TSO meclis salonunda yaptığı konuşmada, Çorlu'nun metropol bir şehir olduğunu, sürekli artan nüfusu ile birlikte artılara ve eksilere sahip bir şehir olduğunu belirtti.

Trakya'nın metropolü konumunda olan Çorlu'nun, ticaret ve sanayi bakımından da son derece önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Saarıkurt, ''Bizler hep birlikte el ele vererek bölgemize güzel hizmetler vereceğiz. İlçemizin gelişmesi ve kalkınması için birlikte hareket ederek başarılı olacağımıza inanıyorum. Çorlu, hızlı nüfus artışı ve hızlı yapılaşmasıyla hareketli bir şehir. Nüfus artışı ve yapılaşma kentte ekonomik canlılık yaratırken beraberinde yeni altyapı ve üst yapı ihtiyaçları meydana geliyor'' dedi.

Çorlu TSO üyeleri ile bir araya gelmekten çok memnun olduğunu da dile getiren Sarıkurt, şehre yapılan devlet ve belediye yatırımlarını görmek ve doğru analiz edebilmek gerektiğini de söyledi.

Sarıkurt, daha sonra tso üyelerinin sorularını da yanıtladı.  

Bu haber 1287 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...