YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU BELEDİYE BAŞKANI SARIKURT; SOKAK KÖPEĞİ VETERİNERLERİMİZ TARAFINDAN TEDAVİ EDİLEREK SAĞLIĞINA KAVUŞTURULDU ...

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Fındık isimli sokak köpeğinin eski sağlığına kavuşturularak, yaşadığı bölgeye geri bırakılacağını söyledi.

20 Temmuz 2018 11:48 | Trakya Güncel

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Fındık isimli sokak köpeğinin eski sağlığına kavuşturularak, yaşadığı bölgeye geri bırakılacağını söyledi.

Saray ilçesinden tedavisi için Çorlu'ya getirilen Fındık isimli sokak köpeği, kanseri yenerek sağlığına kavuştu. 

Saray'da bulunan sokak köpeği Fındık, vücudunda oluşan büyük bir yara nedeniyle Saray Belediyesi yetkililerince teslim alındı.

Yapılan muayenede deri kanseri (melanom) olduğu tespit edilen Fındık, tedavisinin Saray'da mümkün olmaması nedeniyle Çorlu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'ne getirildi.

Burada belediye veterinerlerinin muayene ettiği vücudundaki tümör cerrahi müdahale ile alınan Fındık, kanseri yenerek sağlığına kavuştu.

Ameliyatın ardından müşahede altına alınan ve kısırlaştırma prosedürleri de yerine getirilen Fındık’ın ameliyat sonrası yapılan muayenesinde vücudunda başka metastazlara rastlanmadığı kaydedildi.

Yaptığı açıklamada, Fındık'ın kanserden kurtarıldığını belirten Sarıkurt şunları kaydetti;

"Biz belediye olarak sokak hayvanlarıyla ilgili ciddi projeler üretiyoruz. İlçemizde ve bölgemizde vatandaşlar tarafında bulunan yaralı ve sakat sokak hayvanlarını belediyemizde görevli veterinerlerimiz tedavi ediyor. Saray Belediyesi yetkililerince kanser olduğu için tedavisi yapılamadığı için bizim veterinerlerimize getirilen sokak köpeğinin gerekli cerrahi müdahalesi yapılarak sağlığına kavuşturuldu. Biz, sosyal belediyecilik anlamında sokak hayvanları yönelik de ciddi projeler üretiyoruz."

Bu haber 1326 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...