YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Çorlu´da ´´ÇAF´´ toplantısı yapıldı

Çorlu´da yapılan basın toplantısında Çorlu Alışveriş Fuarı (ÇAF) ile ilgili gazetecilere bilgi verildi.

20 Temmuz 2018 11:35 | Trakya Güncel

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda (Çorlu TSO) yapılan toplantıda konuşan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, ÇAf'ı anlatmak üzere bir takım toplantılar ve bilgilendirmelerde bulunduklarını söyledi. 

Çorlu'da büyük bir fuar projesi olan ÇAF'ın herkese getiri sağlayacağını belirten Kılıç, ''Çorlu 55 ilden daha büyük bir yer. Çorlu Alışveriş Fuarı için ciddi bir adım attık. Çorlu Belediyesi, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve kaymakamlık olarak bu işi destekliyoruz. Bu fuar 30 Temmuz ile 5 Ağustos tarihleri arasında Çorlu'da hizmet verecek. Bölge ekonomisine de ciddi bir katkıda bulunacağını düşünüyoruz'' dedi. 

Daha sonra konuşan Çorlu TSO Başkanı İZzet Volkan ise, fuarda asıl amacın esnafa satış yaptırarak maddi getiri sağlamak olduğunu kaydetti. 

Volkan, insanların bu fuarda aradıkları her şeyi açılan çadır ve stantlarda bulacağını ifade ederek, ''Vatandaşımız aradığı her şeyi bu fuarda bulacak. Bir haftalık bir fuar olacak ama bölge esbafı ciddi bir ekonomik hareketlenme yaşayacak. Büyük fuarlar İstanbul'da yapılıyor. Bu fuar da onlar gibi olacak ve hatta Çorlu'daki bu güne kadar yapılan en büyük fuar olacak. Konserler, eğlenceler de düzenlenerek halka hitap edecek'' diye konuştu. 

Soru cevap şeklinde devam eden toplantıya Çorlu'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve dernekler de destek verdi. 

Bu haber 1062 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...