YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU AVCILAR DERNEĞİ BAŞKANI YILMAZ, “700 AVCI ÜYEMİZE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Çorlu Avcılar Derneği Başkanı Mert Yılmaz, 700 üyelerinin olduğunu ve bu üyelere hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.

3 Temmuz 2018 15:12

Çorlu Avcılar Derneği Başkanı Mert Yılmaz, 700 üyelerinin olduğunu ve bu üyelere hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.

Her yıl av sezonunun açılış ve kapanışında üyelerine yönelik bilgilendirici toplantılar düzenlediklerini ifade eden Yılmaz, üyelerinin kurallara uyarak kanunlar çerçevesinde avlandığını kaydetti.  

Yılmaz, rutin aralıklarla av kuralları, avlak alanlar ve benzeri konularla alakalı uzman kişileri dernek lokaline davet ederek üyelere yönelik konferans ve toplantılar düzenlediklerini de belirterek, ‘’Çorlu Avcılar Derneği olarak, av sezonu içerisinde üyelerimizin gerekli evrakları ve avlanmaları ile ilgili onlara yardımcı olan çalışmalar yapıyoruz. Derneğimizde zaman zamana konusunda uzman kişilere da seminer ve konferans düzenleterek üyelerimizi bilgilendirmiş oluyoruz. 700 üyemize hizmetlerimiz devam ediyor’’ dedi.

Öte yandan, trap sahasının da hizmet vermeye devam ettiğini ve bölgede büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yılmaz, dernek bahçesine güzel bir sembolik avcı heyykeli yaptıdıklarını ve dernek lokali girişine de av hayvanlarını simgeleyen birkaç örnek koyduklarını kaydetti.

 

Bu haber 1240 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...