YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

BİNBAŞI GÜRZSOY’DAN SARIKURT’A VEDA ZİYARETİ …

Çorlu İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Serkan Gürzsoy, Çorlu Belediye Başkan Ahmet Sarıkurt´a veda ziyaretinde bulundu.

19 Haziran 2018 15:05 | Trakya Güncel

Çorlu İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Serkan Gürzsoy, Çorlu Belediye Başkan Ahmet Sarıkurt'a veda ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Gürzsoy, Çorlu'da görev yaptıktan sonra Van'a tayin edildiğini söyledi.

Gürzsoy ayrıca, Çorlu'nun kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirterek görev süresi boyunca bütün kurumlarla işbirliği içerisinde olduklarını ve Çorlu halkının sıcakkanlılığını ve yardımseverliğini daima yanlarında hissettiğini belirterek teşekkürlerini ve şükranlarını sundu. 

Gürzsoy'un veda ziyaretinde konuşan Sarıkurt ise, geçen süre içerisinde Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve Çorlu'ya verdiği hizmetlerden dolayı Binbaşı Gürzsoy'a teşekkür ederek yeni görev yerinde ve görevinde kendisine başarılar diledi. 

Ziyaret, sohbet ortamında devam etti. 

Bu haber 1174 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...