YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Türkiye Okul Kıyafeti Üreticileri ve Satıcıları Konfederasyonu Toplantısı ...

Türkiye Okul Kıyafeti Üreticileri ve Satıcıları Konfederasyonu Genel Sekreteri Yaşar Yılmaz, Çorlu´da düzenlenen toplantıda okul idarecileri ile bir araya geldi

18 Mayıs 2018 14:26

Türkiye Okul Kıyafeti Üreticileri ve Satıcıları Konfederasyonu Genel Sekreteri Yaşar Yılmaz, Çorlu'da düzenlenen toplantıda okul idarecileri ile bir araya geldi. 

Çorlu'daki bir restoranda düzenlenen toplantıda, okul idarecilerinin sorularını yanıtlayan Yılmaz, ilçede devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç toplantıda yaptığı konuşmada, "Bu dernek ilçemiz için iyi bir sivil toplum kuruluşu. Kendilerine emekleriden dolayı ve ilçemize kazandırdığı değerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 

Genel Sekreter Yılmaz ise, konfederasyon çatısı altında faaliyet gösteren derneğin Çorlu'da faaliyet göstermeye başladığını dile getirerek, "Çorlu birçok ilden daha büyük bir yerleşim alanı. Burada sanayi ve özellikle de tekstil sektörü çok iyi durumda. Bizim konfederasyonumuza bağlı Trakya Okul Kıyafeti İmalatçıları ve Satıcıları Derneği faaliyetlerine başladı. Trakya Temsilcimiz Selim Arıkök ve Çorlu Temsilcileri de Güler Kerimoğlu, Hafize Saç ve Serdar Saran oldu. Onlara da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

Toplantı sohbet ortamında devam etti.  

Bu haber 1039 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...