YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

OHH NE ALA MEMLEKET ...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili aday adayı Ünal Baysan’ın çeşitli program ve açılışlara gönderdiği çiçekler için Çorlu Belediye Başkanı seçilen Ahmet Sarıkurt ve Çorlu Belediyesi’nin kullandığı çiçekçiyi tercih etmesi gönderimlerini Çorlu’da başka çiçekçi yokmuş gibi Çorlu Belediyesi ile aynı yerden yapması dikkat çekti.

12 Mayıs 2018 13:43 | Trakya Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili aday adayı Ünal Baysan’ın çeşitli program ve açılışlara gönderdiği çiçekler için Çorlu Belediye Başkanı seçilen Ahmet Sarıkurt ve Çorlu Belediyesi’nin kullandığı çiçekçiyi tercih etmesi gönderimlerini Çorlu’da başka çiçekçi yokmuş gibi Çorlu Belediyesi ile aynı yerden yapması dikkat çekti.

Belediye başkanlığı görevinden ayrılarak milletvekili aday adayı olmasının ardından seçim çalışmalarına başlayan bu bağlamda pek çok yeri ziyaret eden Ünal Baysan bu ziyaretlerine eli boş gitmiyor. Gittiği yerlere çiçek götüren ya da katılamasa dahi programlara çiçek gönderen Ünal Baysan’ın Çorlu Belediyesi ile aynı çiçekçiyi tercih etmesi dikkatli gözlerden kaçmadı.

Çorlu’nun yeni belediye başkanı olan Ahmet Sarıkurt ile CHP Tekirdağ Milletvekili aday dayı Ünal Baysan’ın çiçek gönderimleri ile ilgili olarak aynı çiçekçiyi tercih ettiğini kaydeden vatandaşlar, “Bu durumun bir tesadüf olduğunu düşünmek istiyoruz. Eğer tesadüfse ilginç bir tesadüf, değilse de son derece yanlış” dediler.

Ünal Baysan’ın belediye başkanlığından ayrılmasına karşın belediye başkanı gibi davrandığını da öne süren vatandaşlar, “Çorlu Belediye Başkanlığı görevinden ayrılmasına rağmen Ünal Baysan hala belediye başkanı gibi davranıyor. Çorlu Belediyesi Hıdrellez Şenliği adı altında belediye tarafından program düzenliyor. Burada belediye başkanı Ahmet Sarıkurt konuşma yapıyor. Bir de Ünal Baysan konuşma yapıyor” diye konuştular.

AK Parti seçimlerde devletin imkanlarını kullanıyor eleştirilerini de anımsatan AK Partililer Çorlu Belediye Başkanlığından ayrılarak aday adayı olan Ünal Baysan kimin imkanlarını, kimin aracını, kimin gerecini kullanıyor sorusunu yönelttiler.

Çorlu Belediye Başkanlığı görevinden istifa ederek CHP Tekirdağ Milletvekili aday adayı olan Ünal Baysan’ın bir programa gönderdiği çiçeğin, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile aynı çiçekçiyi tercih etmiş olması dikkat çekti. Ünal Baysan’ın daha önce de Çorlu Belediyesi adına kiralanan aracı görevinden ayrıldıktan sonra seçim çalışmalarına kullandığı iddia edilmişti.

Baysan'ın daha önce de seçim çalışmalarına Çorlu Belediyesi'nde belediye başkanlığı görevi sırasında kendisine bir firma tarafından kiralanan beyaz bir otomobil ile yapması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Baysan'ın, seçim çalışmalarına Belediye Başkanlığı imkanlarıyla devam etmesi durumunda gerekli yerlere müracaat ederek şikayetçi olacaklarını ifade eden vatandaşlar, bu davranışın doğru olmadığını ve seçim kurallarına aykırı olduğunu belirtmişlerdi.

Bu haberlerin basın kuruluşlarında yer almasının ardından Ünal Baysan bahse konu otomobili kullanmaktan vazgeçmişti.

Bu haber 1209 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...