YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

SAMSUNLULAR BOLLUK AŞINDA BULUŞTU ...

Ergene’de kurulu bulunan sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Ergene Samsunlular Derneği tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 18.’si gerçekleştirilen Bolluk Aşı programı Yeşiltepe Mahallesi’nde yapıldı.

7 Mayıs 2018 15:24 | Trakya Güncel

Ergene’de kurulu bulunan sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Ergene Samsunlular Derneği tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 18.’si gerçekleştirilen Bolluk Aşı programı Yeşiltepe Mahallesi’nde yapıldı.

Geleneksel hale gelen ve bu yıl 18.’si düzenlenen etkinlikle ilgili olarak bilgiler veren Ergene Samsunlular Derneği Başkanı Şükrü Kırıkçı, “Her yıl daha da geniş katılımla düzenlediğimiz etkinliğimize sadece Samsunlular değil Ergene’de kurulu bulunan pek çok hemşeri derneğinin üyeleri katılıyor. Ergene’nin geleneksel şenliklerinden biri halini alan bolluk aşı etkinliğimize doğulusu da batılısı da Karadenizlisi de Trakyalısı da katılıyor. Ülkemizde olduğu gibi Ergene’mizde de biz hep bir aradayız. Herkesi Yeşiltepe Mahallesi’nde düzenlenecek ve gün boyu sürecek olan programa davet ediyoruz” dedi.

Kırıkçı etkinliğe sadece Ergene’deki değil Çorlu, Çerkezköy ve Kapaklı başta olmak üzere Tekirdağ il genelindeki diğer ilçelerde yer alan Samsunlu hemşerilerinin de katıldığını söyledi.

Kurtuluş Ay çalışmalarını sürdürüyor

Çorlu Belediye Meclis üyesi iken 27. dönem milletvekilliği aday adaylığı için bu görevinden istifa eden Kurtuluş Ay seçim çalışmalarını sürdürüyor.

24 Haziran 2028 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti Tekirdağ Milletvekili olmak için aday adayı olan Kurtuluş Ay sadece Çorlu’da değil Tekirdağ geneline yaydığı seçim çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday adayı tanıtım programına katılan Kurtuluş Ay, AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen kongreye de katılarak partilileri ile bir araya geldi.

Gittiği hemen her ilçede parti teşkilatları tarafından ilgiyle karşılanan Kurtuluş Ay, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde temposunu hiç düşürmeden devam ettiriyor. 

 

Bu haber 1020 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...