YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

BAŞKANKEN KİRALAT, SEÇİM ÇALIŞMASI YAP ...

Çorlu´da Ünal Baysan´ın belediyeye kiralattığı sivil otomobil ile milletvekilliği için seçim çalışması yapması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

27 Nisan 2018 19:23

Çorlu'da Ünal Baysan'ın belediyeye kiralattığı sivil otomobil ile milletvekilliği için seçim çalışması yapması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor. 

Geçtiğimiz günlerde erken seçim tarihinin belirlenmesi ile birlikte, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ankara ve İstanbul'da partinin önce gelen isimleriyle görüşerek aday adaylığını kesinleştirdi. 

Geçtiğimiz gün CHP ilçe binasında aday adaylığını açıklayan Baysan, daha sonra da ilçe kaymakamlığına giderek belediye başkanlığı görevinden istifa etti. 

Baysan'ın seçim çalışmalarına Çorlu Belediyesi'ndeki Belediye Başkanlığı görevi sırasında kendisine bir firma tarafından kiralanan beyaz bir otomobil ile yapması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

Baysan'ın, seçim çalışmalarına Belediye Başkanlığı imkanlarıyla devam etmesi durumunda gerekli yerlere müracaat ederek şikayetçi olacaklarını ifade eden vatandaşlar, bu davranışın doğru olmadığını ve seçim kurallarına aykırı olduğunu belirtti. 

Belediye Başkanlığı görevinde kendisine belediyeye iş yapan bir firma tarafından kiralanan otomobil ile seçim çalışmalarına devam edilmesinin yorumunu değerli halka bırakıyoruz...  

Bu haber 1441 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...