YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

MEZARLIKTA UTANÇ VERİCİ MANZARA ...

Çorlu´daki eski mezarlık olarak bilinen asri mezarlıktaki tuvaletlerin durumu içler acısı

8 Nisan 2018 15:40 | Trakya Güncel

Çorlu'daki eski mezarlık olarak bilinen asri mezarlıktaki tuvaletlerin durumu içler acısı. 

Omurtak Caddesi İstanbul kısmında bulunan eski mezarlık olarak bilinen asri mezarlıkta bulunan tuvaletler insanlığa yakışmayacak bir tablo ile karşı karşıya. 

Mezarlık içinde bulunan tuvaletlerin kapısının olmadığı ve yetkililer tahtalarla buraya seyyar bir kapı yapmaya çalışması ilçe halkı tarafından yoğun tepkilere neden oluyor.

Müslümanlar için çok önemli olan kabristanlarda bulunan yakınlarını ziyarete giden vatandaşlar bu insanlık ayıbı ile karşı karşıya kaldıklarında ne diyeceklerini şaşırdı. 

Başta Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın ve Tekirdağ Büyükşehir Beldiye Başkanı Kadir Albayrak'ın konuyla ilgili neden herhangi bir çalışma yapmadığını merak ettiklerini ifade eden vatandaşlar, burada çok kötü ve rezil bir tablonun olduğubu kaydetti.  

Bu haber 988 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...