YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU TSO´YA SÜRPRİZ BAŞKAN ADAYI ...

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Adayları arasında yer alan İzzet Volkan’ın karşısına seçime saatler kala yeni bir aday çıktı.

6 Nisan 2018 18:44 | Trakya Güncel

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Adayları arasında yer alan İzzet Volkan’ın karşısına seçime saatler kala yeni bir aday çıktı.

Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen komite seçimlerinin ardından Başkan adayları arasında yer alan İbrahim Gönül’ün seçimi kura çekimi sonrasında kaybetmesinin ardından tek aday olarak görünen Yönetim Kurulu Başkan Adayı İzzet Volkan’ın karşısına yeni bir aday çıktı.


Çorlu TSO 14. Meslek Komitesinde seçimleri kazanan ve aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurul Üyesi de olan Bülent Mutlu’nun 07 Nisan 2018 Cumartesi günü yapılacak Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimlerinde aday olduğu öğrenildi. Beyaz listeye karşı aday olduğu öğrenilen Bülent Mutlu’nun son dakika hamlesi ise Çorlu’daki iş çevresini ve kulisleri hareketlendirdi.

İzzet Volkan’ın beyaz liste ile girdiği seçimlerde karşısına son dakika yeni bir aday olarak Bülent Mutlu’nun çıkması da kulisleri hareketlendirdiği gibi Cumartesi günü (yarın) yapılacak seçimleri daha da heyecanlı hale getirdi.

Bu haber 1037 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...