YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Çorlu TSO Başkan Adayı Adıgüzeloğlu, “Engin tecrübemizle yola çıktık”

1 Nisan 2018 Pazar günü yapılacak olan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına aday olduğunu açıklayan Engin Adıgüzeloğlu, “Üyelerimizin desteği ve teveccühü ile tecrübelerimizle yola çıktık” dedi.

30 Mart 2018 17:45 | Trakya Güncel

1 Nisan 2018 Pazar günü yapılacak olan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına aday olduğunu açıklayan Engin Adıgüzeloğlu, “Üyelerimizin desteği ve teveccühü ile tecrübelerimizle yola çıktık” dedi.

“Çorlu’ya değer katan ekibin içinden adaylığımı açıkladım”

 1 Nisan seçimlerimizin Çorlu’ya ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum diyen Engin Adıgüzeloğlu, “Benim ticaret odasında 12 yıllık bir geçmişim var. Başkanlığa aday olurken tek amacım vardı o da üyelerimize ve Çorlu’ya hizmet etmek. Çorlu TSO zaten Türkiye genelinde sayılı odalardan ilk 10 içerisindeki odalardan bir tanesi personeli ile de ilk 5’e girer onu da iddia ediyorum. Böyle güzel bir odaya hizmet binasını kazandıran bir ekibin içinden Çorlu’ya değer katan bir ekibin içinden yönetim kurulu başkanlığına adaylığımızı açıkladık. Gıda grubumuzdaki ekibimizle birlikte bu işe niyetlendik” dedi.

 “Mesleğimizle ilgili projelerimiz var”

 Örnekleri de olan mesleğimizle ilgili olarak yapmış olduğumuz projelerimiz var diyen Adıgüzeloğlu, “Bir Çorlu Gıda Sitesi projemiz var. İnşaatı devam etmekte olan ve yakın bir tarihte Çorlu’ya kazandıracağımız bir alışveriş merkezi tesisi var. Proje çalışmalarını Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğümüz bir yeni hal projemiz var. İnşallah yakın zamanda onu da Çorlu’muza kazandıracağız” diye konuştu.

 “Şeffaf bir yönetim anlayışıyla hizmet vereceğiz”

 Adıgüzeloğlu ayrıca, “Komitemiz bu anlamda bakıldığında, proje üretme anlamında iyi bir konumda. Dolayısıyla bizim amacımız da bunları diğer meslek komitelerinde de yaygın hale getirmek onlarla da aynı çalışmaları yapmak olacak. Çorlu’nun ticaretine hizmet ve Çorlu’ya değer katmak birinci önceliğimiz olacak. Daha önce açıkladığımız iki önemli projemiz daha var. Üyelerimizin desteği ile ve teveccühü ile yola çıktık. Tecrübemizle yola çıktık. Devasa bir ekibimiz olacak. Yaklaşık 7 bin 500 üyemizle, meslek komitelerimizle, çalışanlarımızla şeffaf bir yönetim anlayışıyla hizmet vereceğiz” şeklinde konuştu.

 “Engin bir tecrübeye sahibiz”

 Çorlu TSO Başkan Adayı Engin Adıgüzeloğlu açıklamalarını şöyle sürdürdü, “Daha önce sivil toplum kuruluşlarında yapmış olduğumuz çalışmalar, Çorlu TSO bünyesindeki komisyonlarda yaptığımız çalışmalar, TOBB Tekirdağ delegelikleri, Tekirdağ Derin Deniz Deşarj A.Ş.’de yönetimin içinde yer almam, Çorlu 1 OSB’nin müteşebbis heyetinde ve yönetimde yer almam bizi diğer konularda da engin bir tecrübeye ulaştırdı. Bu tecrübeyi, üyelerimize, halkımıza ve Çorlu’ya aktarmak istiyoruz. Her türlü hizmeti de her türlü çabayı da istişarelerle yapacağız.”

Bu haber 1186 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...