YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Çorlu´da afişlerdeki Atatürk resminin kesilmesi

Çorlu´da, bazı afişlerdeki Atatürk resminin kesilme iddiası ile CHP İlçe Başkanlığı savcılığa suç duyurusunda bulundu.

17 Mart 2018 16:31 | Trakya Güncel
Çorlu'da, bazı afişlerdeki Atatürk resminin kesilme iddiası ile CHP İlçe Başkanlığı savcılığa suç duyurusunda bulundu. 

Alınan bilgiye göre, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı tarafından 18 Mart  günü tertip edilecek olan saygı yürüyüşünü tanıtan afişler bastırdı. 

İlçedeki otobüs duraklarına asılan afişlerden bazılarında bulunan Mustafa Kemal Atatürk'ün resminin kesildiği bazı afişleri gördüklerini ifade eden CHP Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı, konuyu kimin gerçekleştirdiğini bilmediklerini ve derhal harekete geçtiklerini söyledi. 

Arıcı, yaptığı açıklamada, ''Konu bize intikal etti ve hemen elimizdeki cep telefonu resimleriyle cumhuriyet savcılığına giderek şikayetçi olduk. İçimizdeki Atatürk sevgisi resimlerini yırtarak bitmez. Bu milletin içindeki sevgi de Atatürk'ün resmiyle alakalı değil onun fikirleri, görüşleri ve hissettikleriyle alakalıdır'' dedi. 

Öte yandan, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de konuyla ilgili çalışma başlattı. 

Bu haber 1029 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...