YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESPOR KULÜBÜ BASKETBOLCULARI BAŞARIYA DOYMUYOR ...

Marmaraereğlisi Belediyespor bayan basketbol takımı, Marmara Bölge Şampiyonası´nda gruptan namağlup lider çıkarak Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

1 Mart 2018 16:39 | Trakya Güncel

Marmaraereğlisi Belediyespor bayan basketbol takımı, Marmara Bölge Şampiyonası'nda gruptan namağlup lider çıkarak Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Konuyla ilgili yaptığı açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Erol Yılmaz, Marmaraereğlisi Belediyespor Kulübü'nün, Tekirdağ okullar arası basketbol il birinciliği müsabakalarında 1. olarak Yıldız Kızlar Marmara Bölge Şampiyonası’na katılmaya hak kazandığını söyledi.

Belediye olarak spora tam destek verdiklerini ifade eden Yılmaz, spor kulübü bünyesinde birçok branşta eğitimlerin devam ettiğini de kaydetti. 

Yılmaz, geçtiğimiz günlerde yapılan Tekirdağ okullar arası basketbol il birinciliği müsabakalarında yılız bayanlar basketbol takımının şampiyon olduğunu belirten Yılmaz, ''Sporcularımız ciddi bir başarıya imza attılar. Bu manada kendilerini tebrik ederken, önümüzdeki günlerde yapılacak olan Türkiye yarı finallerine girmeye hak kazandıkları için de gururluyuz'' dedi. 

Yılmaz, Marmaraereğlisi belediyesi olarak sporun her dalında çalışmalarının devam edeceğini de kaydetti. 

Bu haber 1080 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...