YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

MARMARAEREĞLİSİ AĞAÇLANDIRILIYIOR ...

Marmaraereğlisi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçedeki park alanları ağaçlandırılıyor.

1 Mart 2018 16:35 | Trakya Güncel

Marmaraereğlisi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçedeki park alanları ağaçlandırılıyor.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, konuyla ilgili açıklamasında, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, Yeniçiftlik Mahallesi’ndeki park alanlarında ağaçlandırma çalışması yaptıklarını söyledi.

Ekiplerin, park alanlarına ıhlamur, çınar, erguvan ve akçaağaç türlerinde ağaç fidanlarını diktiklerini ifade eden Uyan, ilçe genelinde bu çalışmaların devam edeceğini de kaydetti. 

Uyan, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet üretmeye devam ettiklerini dile getirerek, ''İlçemizde bulunan park alanlarını bir bir ağaçlandırıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz temin ettiğimiz ağaçları bölgenin durumuna göre dikiyor. Doğayı koruma ve daha güzel bir ilçe adına ağaçlandırmaya her zaman önem veriyoruz'' dedi.

Bu haber 1086 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...