YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE´DEN SESLER YÜKSELİYOR ...

Ergene Belediye Başkanı ile ilgili sesler yükselmeye devam ediyor.

1 Mart 2018 12:55 | Trakya Güncel

Ergene Belediye Başkanı ile ilgili sesler yükselmeye devam ediyor.
Bölgedeki tarlaları ucuz ve uygun fiyatlarla alan Belediye Başkanının, bu tarlaları ve arazileri yakınları aracılığı ile 3 katı fiyatına sattığı ileri sürülüyor.
Aynı Belediye Başkanının, arazileri birlikte satın alarak faiş fiyatlara sattığı bir arabası ile arasının bozulduğu da son dönemde kulislerde konuşulanlar arasında yer alıyor. e

ÇARPIK GÖNÜL İLİŞKİLERİ BİTMİYOR ...

Uzun yıllardan beri ve hatta Velimeşe Belediye Başkanlığı döneminden bu yana gönğl ilkilieri ile gündemden düşmeyen Belediye Başkanı, ergene Belediye Başkanı olduktan sonra da çarpıuk gönğül ilişkileri yaşamaya devam ediyor.
Geçtiğimiz dönemde Edirne'de bir bayan ile alışveriş yaparken görüntülenen Belediye Başkanının, başka çarpık ilişkilerinin de bulunduğu vedevam ettiği kaydediliyor.
Öte yandan, Belediye Başkanının bu konulardan dolayı bir çok kez şfade vermek zorunda kaldığı da edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Bu haber 977 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...