YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

YÜKSEL, 14 ŞUBAT’TA ÇİÇEK DAĞITTI …

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat´ta vatandaşlara çiçek dağıttı.

14 Şubat 2018 16:08 | Trakya Güncel

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat'ta vatandaşlara çiçek dağıttı.

Yüksel, ilçedeki işçi servis duraklarına giderek, burada iş yerlerine gitmek için servis araçlarını bekleyen vatandaşlara çiçek hediye etti. 

Herkesin kutladığı bu özel günü kutlamak için mutlaka bir sevgiliye ihtiyaç olmadığını ifade eden Yüksel, ''Her insanın mutlaka bir sevdiği vardır, eşi vardır, yavrusu vardır, kızı vardır, oğlu vardır, dostları vardır. Önemli olan sevdiklerimize bir gün değil, her gün sevdiğimizi hissettirebilmektir. Sevgi, umuttur, kaynaşmaktır, sabırdır, emektir. Sevgiyle çıktığınız yolda sevdiklerinizle birlikte huzurlu bir yaşam diliyorum'' dedi.

Öte yandan çiçeklerini Başkan Yüksel'den alan vatandaşlar, bu özel günde kendilerini de unutmadığı için teşekkür ettiler. 

Bu haber 993 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...