YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ORİON KİTAP FUARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR ...

Çorlu Belediyesi, Trakya Koleji, Korza Fuarcılık ve Orion AVM´nin işbirliğiyle bu yıl 8´incisi düzenlenen Çorlu Kitap Fuarı kitap severlere hizmet vermeye devam ediyor.

13 Şubat 2018 15:11 | Trakya Güncel

Çorlu Belediyesi, Trakya Koleji, Korza Fuarcılık ve Orion AVM'nin işbirliğiyle bu yıl 8'incisi düzenlenen Çorlu Kitap Fuarı kitap severlere hizmet vermeye devam ediyor.

Orıon AVM'de açılan stantlarda Türkye'nin sevdiği ve kabul ettiği birçok yazar, kitap severler ile bir araya geliyor.

Haluk Ecevit, Kaan Murat Yanık, Işık Öğütçü ile Fox tv Çalar Saat programı sunucusu yazar İsmail Küçükkaya'nın sevenleriyle buluştuğu kitap fuarında kitap severler istedikleri kitapları satın alırken onları yazarlarına imzalatma şansını da yakalıyor. 

Öte yandan, 8. Çorlu Kitap Fuarı'nın 18 Şubat 2018 Pazar gününe kadar Orion Alışveriş Merkezi’nde devam edeceği kaydedildi. 

Bu haber 1109 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...