YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

YUSUF GÜMÜŞ; "ADİL BİR YÖNETİM İÇİN GÖREVE TALİBİZ" ...

Çorlu´da 18 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi´nin genel kurulu öncesi şu anki başkan Osman Tunca´nın adaylığını açıklamasının ardından 5 esnaf odası başkanı bir araya gelerek yönetime talip olduklarını açıkladı.

10 Şubat 2018 20:12 | Trakya Güncel

Çorlu'da 18 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin genel kurulu öncesi şu anki başkan Osman Tunca'nın adaylığını açıklamasının ardından 5 esnaf odası başkanı bir araya gelerek yönetime talip olduklarını açıkladı. 

İlçedeki bir restorantta yapılan toplantıda bu kooperatif üyeleri ile bir araya gelen aday oda başkanları, yönetime talip olduklarını ve esnafın kullanması gereken imkanları sadece esnafa kullandırmk için yönetime aday olduklarını söyledi.

Yönetime aday 5 oda başkanı adına konuşan Bakkallar Odası Başkanı Yusuf Gümüş, esnafın menfaatlerini koruma ve kollama adına göreve talip olduklarını kaydetti.

Gümüş konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Çorlu Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığına adayız. Yönetimimizde Rüstem Duman ve benim dışımda, Kahveciler Odası Başkanı Yıldız Filiz, Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Enver Şengelir ile Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Coşkun Tokgöz de yer alıyor. Kooperatif yönetiminin 5 kişi olmasından dolayı 5 oda başkanı olarak göreve talip olduk. Bütün odalar bize destek veriyor. Bizler, bölgemizdeki esnafın değerlerini koruyarak, buradaki imkanlar kimin hakkıysa sadece ona bu imkanları kullanma hakkı vereceğiz. Adil bir yönetim için göreve talibiz." 

Bu haber 1319 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...