YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

KARS, ARDAHAN, IĞDIR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ´NDEN ENGELLİ ÇOCUKLARA DESTEK ...

Çorlu´da faaliyet gösteren Kars, Ardahan, Iğdır Yardımlaşma Derneği, Özel Değişik Okulu´ndaki engelli çocuklarla bir araya gelerek onlar için harekete geçti.

8 Şubat 2018 12:57 | Trakya Güncel

Çorlu'da faaliyet gösteren Kars, Ardahan, Iğdır Yardımlaşma Derneği, Özel Değişik Okulu'ndaki engelli çocuklarla bir araya gelerek onlar için harekete geçti. 

Dernek Başkanı Ali Cengiz Yörük, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, dernek olarak engelli çocuklarla ilgili bir şeyler yapmak için harekete geçtiklerini söyledi. 

Bu nedenle Sağlık Mahallesi'ndeki dernek merkezinde bir organizasyon yaparak Çorlu Özel değişim Okulu idarecileri ile bir araya geldiklerini ifade eden Yörük, okulda eğitim öğretim gören engelli öğrenciler ile bölgede bulunan engelli çocuklar için neler yapılabileceğini masaya yatırdıklarını dile getirdi. 

Yörük, kendilerinin Türkiye'nin en doğusundan en batısına göç ederek burada yaşadıklarını ifade ederek, ''Biz, dernek olarak bölgemizde yaşayan engelli çocuklar ve öğrenciler için birşeyler yapmaya karar verdik. Bu anlamda da, Çorlu Özel Değişim Okulu  idarecileri ile iletişime geçtik. Dernek merkezimizde gerçekleştiridiğimiz organizasyonda okul yönetimini ağırladık ve bu çocuklar için neler yapılabileceğini masaya yatırdık. Dernek bünyesinde üyelerimiz ile birlikte engelli çocuklarımıza fayda sağlayacak çalışmalara imza atmak istiyoruz'' dedi. 

Ayrıca, yapılan organizasyonun sonunda Çorlu Özel değişim Okulu yöneticileri dernek başkanı Yörük'e konuyla ilgili hassasiyet gösterdiği için plaket taktim etti.  

Bu haber 1138 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...