YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU KENT KONSEYİ GENEL KURULU YAPILDI ...

Çorlu Kent Konseyi´nin yeni hizmet merkezinde gerçekleştirilen olağan dönem toplantısı, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve derneklerin temsilcilerinden oluşan genel kurul delegelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

5 Şubat 2018 15:17 | Trakya Güncel
Çorlu Kent Konseyi olağan genel kurul toplantısı yapıldı. 

Çorlu Kent Konseyi'nin yeni hizmet merkezinde gerçekleştirilen olağan dönem toplantısı, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve derneklerin temsilcilerinden oluşan genel kurul delegelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda, gerçekleştirilen faaliyetlerin sunumunu içeren açılış konuşması Çorlu Kent Konseyi Başkanı İlhan Kurt tarafından yapıldı.

Başkan İlhan Kurt'un yaptığı konuşmanın ardından Çorlu Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Canan Naciye Yurdseven ve Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Şefika Koca meclislerinin yaptığı çalışmalar ve planlanan çeşitli projeler hakkında katılımcılara bilgiler aktardı.

Yapılan sunumların ardından katılımcılarla yapılan görüş alışverişinin ardından Çorlu Kent Konseyi genel kurul toplantısı sona erdi.

Bu haber 877 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...