YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU TSO´DAN KURUMSAL İNDİRİM ANLAŞMASI ...

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile bir tekstil firması arasında kurumsal indirim protokolü imzalandı.

1 Şubat 2018 13:26 | Trakya Güncel
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile bir tekstil firması arasında kurumsal indirim protokolü imzalandı.  

Çorlu TSO'da yapılan imza töreninde konuşan Çorlu TSO Başkanı İbrahim Gönül, 2018 yılının sonuna kadar üyelerinin ve personellerinin indirimden yararlanabileceğini söyledi. 

Gönül, Çorlu TSO olarak sürekli bir adım daha öteye gidecek projeler hazırladıklarını ifade ederek, ''2018 yılı sonuna kadar geçerli olmak kaydıyla, bu firma ile tüm ürünlerde yapılan indirimlerden üyelerimiz, meclis üyelerimiz ve personelimiz yararlanabilir. Bu indirimler, smokin ve aksesuar grubunda yüzde 10, sezon ürünlerinde yüzde 30 ve kampanya dönemlerinde ise ekstradan yüzde 5 şeklinde belirlenmiştir. İndirimden yararlanmak için üyelik belgesi ve personel tanıtım kartı gösterilmesi yeterli olacaktır'' dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Çorlu TSo Başkanı Gönül ve firma yetkilisi Serhat Canlıdır arasındahazırlanan protokol imza altına alındı.

Bu haber 981 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...