YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ABDULLAH BAŞ, YOLA DEVAM ...

Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası olağan kongresi yapıldı.

20 Ocak 2018 19:37 | Trakya Güncel

 

Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası olağan kongresi yapıldı. 

Odaya bağlı düğün salonunda yapılan olağan kongrede, mevcut başkan Abdullah Baş, Selçuk Uçar ve Sedat Musabeyli olmak üzere 3 ayrı aday yarıştı. 

Öğlen saatlerinden itibaren başlayan oy kullanma işlmelerinde şoför esnafları tek tek salona gelerek destekledikleri adaya oy verdi. 

Yapılan oylamalar sonunda sandıklar ilçe seçim kurulu tarafından açılarak gerekli sayım işlemleri polis kontrolünde sıkı güvenlik tedbirleri altında yapıldı. 

Sayım sonucunda eski başkan Abdullah Baş beyaz liste ile 488 oy alırken, sarı listeyle seçime giren Selçuk Uçar 165 oy ve mavi liste ile seçime giren Sedat Musabeyli 380 oy aldı. 

Bin 41 adet oyun kullanıldığı seçimlerde bin 33 oy geçerli sayıldı. 8 oy ise değişik nedenlerden dolayı geçersiz olarak kabul edildi. 

Yeniden başkan seçilen Abdullah Baş kongre sonunda yaptığı konuşmada, ''Bana güvenip destek veren bütün esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeniden beni göreve getirdiniz. Ben de sizin için elimden geleni yapmaya devam edeceğim'' dedi. 

Kongrede adaylar ve diğer katılımcılar arasında ufak çaplı tartışmalar çıktı. 

 

Bu haber 986 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...