YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE´DE SPOR TESİSLERİ MUHTEŞEM TÖRENLE HİZMETE GİRDİ ...

Ergene ilçesinde Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu ve Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi´nin açılışları yapıldı.

10 Ocak 2018 17:18 | Trakya Güncel

Ergene ilçesinde Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu ve Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nin açılışları yapıldı. 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Velimeşe Mahallesi'nde basın toplantısı süzenlendi.

Toplantıda bölgedeki yerel ve yaygın medya kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, bu özel günde birkaç iki spor tesisinin açılışını yapmaktan memnun olduklarını söyledi. 

Toplantıda yaptıkları faaliyetleri ve gelecek dönemdeki projelerini basın mensuplarına anlatan Yüksel, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla basın temsilcilerine değişik hediyeler taktim etti. 

Yapılan toplantının ardından Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu'da geçildi. 

Burada konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçeye yeni 2 adet spor tesisi kazandırdıklarını ve CHP belediyelerinin laftan çok iş ürettiğini söyledi. 

Ergene Belediyesi'nin yaptığı bu iki tesisin hayırlı olması temennisinde de bulunan Albayrak, ''Biz, laftan çok iş üretiyoruz. Yolumuza çalışarak ve halkımızın istekleri ile ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak devam ediyoruz. Bu kapalı spor salonunun daha çok kısa bir süre önce temelleri atıldı. ama şimdi, hizmete açılıyor. gelecek nesillere daha sağlıklı gençler yetiştirmek için bu tür spor tesislerine daha da ihtiyacımız var. Ayrıca, hemen karşıda bugün açılışını aynı anda yaptığımız Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nin de halkımıza güzel ve faydalı hzimetler vereceğinden yana inancımız tam'' dedi. 

Selamlama konuşması yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ise, her iki tesisin de ilçenin çok önemli ihtiyaçları arasında olduğuna vurgu yaptı.  

Yüksel, ergene'nin yeni kurulan bir ilçe olmasından dolayı her türlü tesise ve araç gerece ihtiyaçlarının olduğunu ifade ederek, ''Biz yeni bir belediyeyiz. Bu nedenle de her şeye ihtiyacımız var. Göreve geldiğimiz ilk günden beri bu tür spor tesislerini ilçemize kazandırmak için projeler hazırlıyoruz. Kısa bir süre önce temellerini attığımız bu iki tesisi de bu gün hizmete geçirmekten dolayı çok mutluyız. Katılan herkese ve desteklerini esirgeyen herkese sonsuz teşekkürler ediyorum'' şeklinde konuştu. 

Yapılan açılış töreninde spor kompleksine adı verilen merhum milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun kızları Esin ve Selin Süleymanoğlu da katıldı. 

Sembolik kurdele kesimi yapılarak Ergene Belediyesi kapalı spır Salonu ve Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi hizmete açıldı. 

Yapılan törene Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, civar ilçelerin belediye başkanları ve meclis üyeleri ile halk katıldı. 

 

Bu haber 1064 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...