YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

15. EVCİL KANATLI HAYVANLAR FESTİVALİ ...

15. Evcil Kanatlı Hayvanlar Festivali Çorlu´da düzenlendi.

10 Aralık 2017 15:53 | Trakya Güncel

15. Evcil Kanatlı Hayvanlar Festivali Çorlu'da düzenlendi.

Fuar alanında düzenlenen festivale, Türkiye'nin her bölgesinden kanatlı hayvan sever katıldı. 

Küçük kanatlı hayvanlar, güvercinler ve tavuk cinsleri olarak ayrı gruplarda sergilenen kanatlı hayvanlar, kendilerini görmeye gelenler tarafından ilgi ile incelendi. 

Çorlu Evcil Kanatlılar Derneği Başkanı Aytaç Göçmen, yaptığı açıklamada, 10 bin metrekare kapalı alanda, bin 400 kafesin yer aldığı festivale Türkiye'nin hemen hemen her yerinden katılım olduğunu söyledi. 

800 kanatlı hayvanın yarıştığı festivalde, 275 kupa verildiğini de ifade eden Göçmen, ''15. Evcil Kanatlı Hayvanlar Festivali'ni yaptık. Festivalimizde, on binlerce evcil kanatlı hayvan sergilenerek kanatlı hayvan severler ile buluşturuldu. Bu, çok büyük bir konsept. Bu festivalde, kanatlı hayvanlarımız 5 kategoride yarıştı. Bunun yanında muhhabbet ve kanarya kuşları ile süs tavukları sergilerimiz de oluyor'' dedi. 

Yapılan festivale Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, denek üyeleri ve kanatlı hayvan severler katıldı. 

Bu haber 1382 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...