YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU´DAN KUDÜS´E DESTEK

Çorlu´da, çok sayıda sivil toplum örgütü ve siyasi parti tarafından kurulan sivil toplum platformu tarafından Kudüs ile ilgili basın açıklaması düzenlendi.

8 Aralık 2017 16:33 | Trakya Güncel

Çorlu'da, çok sayıda sivil toplum örgütü ve siyasi parti tarafından kurulan sivil toplum platformu tarafından Kudüs ile ilgili basın açıklaması düzenlendi. 

Cumhuriyet Meydanı belediye önünde düzenlenen program Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. 

Daha sonra basın açıklamasını okuyan Çorlu Sivil Toplum Platformu Başkanı Kurtuluş Ay, insanlık tarihinin en kanlı, en şedit dönemlerinin yaşandığı bir zmaan diliminde olduğumuzu söyledi. 

Ay, şiddeti daha da derinleştirerek kanlı iktidarlarını sürdürmek isteyen bir zihniyetin, Kudüs üzerinden yeni bir hamle yapamaya hazırlandığını ifade ederek, ''ABD'nin, Kudüs'ü İsrail'in başkenti kabul ettiğini ilan etmesi, elçiliğini taşıma kararı, İsrail'in bütün Filistin'i başkenti Kudüs dahil işgal etme plan ve kararlarının bir parçasıdır. 1995'te ABD bu kararı almış ve sürekli Filistin'e ve islam dünyasına karşı kılıç gibi tehdit olarak kullanmaktadır. Çok manidar bir tarihte Kudüs'ün müslümanların elinden çıkmasının 100'üncü yıl dönümünde bu karar uygulamaya konmuştur'' dedi. 

Okunan basın açıklamasının ardından, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay da kısa bir konuşma yaparak Kudüs ile ilgili duruşlarının belli olduğunu kaydetti. 

Sloganların atıldığı basın açıklaması, İlçe Müftüsü Adem Gülmek'in duasıyla son buldu. 

Programa Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Metin Agün ve Ayşe Doğan,ASk PArti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, Milliyetçi Hareket Partisi Çorlu İlçe Başkanı Barış Tırpan ve halk katıldı.   

 

Bu haber 999 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...