YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE’DE YAPILMADIK YOL BIRAKMAYACAĞIZ …

Ergene Belediyesi, yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

20 Kasım 2017 14:39 | Trakya Güncel

Ergene Belediyesi, yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, konuyla ilgili Trakya Güncel Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürdüklerini söyledi.

İlçe genelinde ciddi bir yol yapım programı belirlediklerini ifade eden Yüksel, birçok mahallede eş zamanlı bu uygulamaların devam ettiğini de anlattı.

Yüksel, en son ilçenin en büyük mahallelerinden olan Yeşiltepe Mahallesi'nde çalışmaların başladığını dile getirerek, ''Ergene'de yaşanan büyük sorunlarımızı çözdük, şimdi sıra yollarımıza geldi. Daha modern bir ilçe için çalışarak Vakıflar, Sağlık ve Yeşiltepe Mahallelerinde yaşanan alt yapı sorununu çözüme kavuşturduk. Bunun üzerine, üst yapı çalışmalarının startını verdik. 55 bin metre parke taşı döşeme ve 15 bin metre asfalt yapımı  işlerini hayata geçirdik. Şimdi,ilçe genelinde yol yapğım çalışmalarını eş zamanlı olarak belirlenen program dahilinde devam ettiriyoruz'' şeklinde konuştu. 

Bu haber 1204 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...