YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU´DA AKÜLÜ ARAÇ ŞARJ İSTASYONU HİZMETE GİRDİ ..

Belediye Başaknı Ünal Baysan, yaptığı açıklamada engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için her daim çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

9 Ekim 2017 14:17 | Trakya Güncel

Çorlu'da, akülü araç kullanan engelli vatandaşlar için şarj istasyonu kuruldu. 

Belediye Başaknı Ünal Baysan, yaptığı açıklamada engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için her daim çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Baysan, engelli vatandaşlar tarafından kullanılan akülü araçların, dışarıda da rahatça şarj edilebilmesi için bir şarj istasyonu kurduklarını ifade ederek, ''Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesinin önünde kurulan ve aynı anda iki akülü aracı şarj etme özelliğine sahip akülü araç şarj istasyonu vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Akülü araçlarını şarj etmek isteyen engelli vatandaşlarımız, bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanabiliyor'' dedi. 

Baysan, ilçe genelinde engelli vatandaşlar için değişik projelerinin olduğunu ve zaman içerisinde hepsini sırasıyla hayata koyacaklarını kaydetti. 

 

Bu haber 1291 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...