YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

YILDIRAY ARICI´NIN MAVİ LİSTESİ oylamalarda FARK ATMAYA DEVAM EDİYOR ...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Örgütü tarafından düzenlenen delege seçimlerinde, mavi liste ile başkanlığa aday olan Yıldıray Arıcı kendi mahallesinde de rakibi İskender Coşkun´u çok rahat geçti.

5 Ekim 2017 17:32 | Trakya Güncel
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Örgütü tarafından düzenlenen delege seçimlerinde, mavi liste ile başkanlığa aday olan Yıldıray Arıcı kendi mahallesinde de rakibi İskender Coşkun'u çok rahat geçti.
 
CHP Çorlu İlçe Başkan Adayı Yıldıray Arıcı'nın yanı sıra CHP Tekirdağ Milletvekili ve TBMM  Başkanlık Divanı Üyesi Emre Köprülü'nün de kayıtlı olduğu bilinen Kazımiye Mahallesi'nde seçimi rahat bir şekilde kazanan Yıldıray Arıcı'nın mavi listesi 135 oy aldı. Yapılan oylamalarda İskender Coşkun'un kırmızı listesi ise 56 oy alabildi.
 
Hemen hemen bütün mahallelerde yapılan delege seçimlerini kazanan Yıldıray Arıcı'nın mavi listesi, kendi mahallesinde de kırmızı listeye fark atmış oldu. 
 
Bu haber 1583 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...