YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

EGNA TEKSTİL´DEN ANLAMLI PROJE ...

Çorlu’da faaliyet gösteren Egna Tekstil, ülke ekonomisine katkı sağlamanın yanı sıra sosyal sorumluluk projelerini de her geçen gün artırıyor

5 Ekim 2017 17:11 | Trakya Güncel

Çorlu’da faaliyet gösteren Egna Tekstil, ülke ekonomisine katkı sağlamanın yanı sıra sosyal sorumluluk projelerini de her geçen gün artırıyor.

Bu kapsamda Egna Tekstil öncülüğünde, Dystar, Hilton Garden Inn ve RZG Organizasyon işbirliği ile Çorlu’daki kimsesiz çocuklar için Hilton Garden Inn’de etkinlik düzenlendi.

Otelin restoranında gerçekleştirilen ve dış katılımlara kapalı etkinliğe katılan çocuklar gönüllerince eğlenme imkanı buldu.

Etkinlikte çocuklar için palyaçolar ve oyun ekibi de hazır bulundu. Dystar 8 kişilik ekip ile bu organizasyonda çalıştı. Egna Tekstil firmasının yönetim kurulu başkanı İbrahim Çiftçi, Hilton Garden Inn Çorlu yöneticileri, ve RZG Organizasyon yetkilileri de programa katıldı.

Barbekü partisi olarak planlanan program hava muhalefeti nedeniyle kapalı mekana alındı. Kimsesiz çocukların gönüllerince  eğlendikleri program çocuklara eğitim başta olmak üzere temel ihtiyaçlarını kapsayan hediyelerin verilmesi ile sona erdi.

Düzenlenen etkinlikle ilgili olarak bilgi veren Egna Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çiftçi, “Bu tür sosyal sorumluluk projelerinin son derece önemli olduğunu kendilerinin ve kurumlarının üzerlerine düşen görevi tıpkı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceğini belirterek diğer kurumları da bu tip sosyal sorumluluk projelerine katılarak görev almaya davet etti. 

Bu haber 1811 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...