YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ANAOKULU ÖĞRENCİSİ SERVİS ARACINDA UNUTULDU ...

Çorlu´da, öğrenci servisinde unutulan anaokulu öğrencisi etraftakiler tarafından kurtarıldı.

5 Ekim 2017 17:04 | Trakya Güncel

 Çorlu'da, öğrenci servisinde unutulan anaokulu öğrencisi etraftakiler tarafından kurtarıldı. 

Çorlu'da eğitim öğretim veren Atakent İlkokulu'nun ana sınıfında öğrenci olan E.K. (6), sabah ailesi tarafından okula gönderilmek üzere öğrenci servisine bindirildi. 

Okula giden servis aracı görevlileri, diğer öğrencileri indirdikten sonra küçük E.K.'yi araçta unuttu. 

Sürücü ve görevli hostesin aracın kapılarını kilitleyerek uzaklaşanması üzerine kilitli kalan çocuk ağlayarak bağırmaya başladı. 

Bu sırada, E.K.'nın öğretmeni Faize Savaşçıoğlu, çocuğun derse gelmediğini fark etti.

Çocuğun ailesine haber verilmesi üzerine okulun önündeki servis aracının yanına gelen öğretmen, aile ve diğer veliler kısa sürede küçük çocuğu araçtan çıkarttı.

Olay sonrası okulun toplantı salonunda bası mensuplarına açıklamada bulunan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, küçük çocuğun okula getirildiği sırada öğrenci servis aracında unutulduğunu, ancak kısa sürede öğretmenlerin dikkati sayesinde çocuğun araçtan çıkartıldığını söyledi. 

Kılıç, bu konuda hassasiyet göstererek hemen harekete geçtikleri için çok kısa bir sürede küçük E.K.'nın kilitli kaldığı araçtan kurtarılmasına yol açan öğretmenlere teşekkür ederek, ''Yaşanan konu doğrudur. Buradaki küçük öğrencimiz okuluna getirildiği sırada diğer büyük öğrenciler araçtan inince içeride kalmış ve araç sgörevlileri tarafından da fark edilmemiştir. Öğretmenlerin aileye haber vermesi sonucu diğer velilerle birlikte çocuğumuz kilitli kaldığı yerden kısa bir süre sonra çıkartılmış ve herhangi bir aksiliğe mahal verilmemiştir. Bunun için öğretmenlerimize teşekkür ediyorum'' dedi. 

Yapılan toplantı sonrası Kaymakam Kılıç, okul öğretmenlerinden Ufuk Kurt, aydın Elibol ve Faize Savaşçıoğlu'na teşekkür ve başarı belgesi verdi. 

Toplantıya Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ın yanı sıra Çorlu Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Serkan Gürzsoy, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sevinç, Çorlu İlçe Milli Eğirtim Müdürü Mustafa Güçlü de katıldı. 

Bu haber 1059 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...