YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

CHP ÇORLU "MAVİ LİSTE"DE BİRLEŞTİ ...

01-06 Ekim tarihleri arasında yapılacak mahalle delege seçimleri gündemiyle CHP Çorlu´da görev yapmış ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolu başkanları, yöneticiler, bazı meclis üyelerinin bir araya geldiği iddiası kulisleri hareketlendirdi.

29 Eylül 2017 17:42 | Trakya Güncel

01-06 Ekim tarihleri arasında yapılacak mahalle delege seçimleri gündemiyle CHP Çorlu'da görev yapmış ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolu başkanları, yöneticiler, bazı meclis üyelerinin bir araya geldiği iddiası kulisleri hareketlendirdi.

"MECLİS ÜYESİNİN, İLÇE BAŞKANI ADAYI OLMASI PARTİNİN BÜYÜMESİNİ ENGELLER"

Kulislerden sızan bilgilere göre yapılan toplantıda; "CHP'nin Çorlu'da maalesef atıl bir durumda olduğu, gün geçtikçe kadrolarının köreldiği ve geniş çevreleri kapsayamayan bir çerçeve ortaya koyduğu söylenmekte. "Küçük olsun benim olsun" zihniyeti tamamen partinin önünü tıkamaktadır. Bunun sonucunda da Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın kontrol altında tutabileceği yine kendi meclis üyesi olan İskender Coşkun'u aday çıkarmasının CHP'nin kendi anlayışına yakışmayacağı konusunda fikir birliği sağlandığı" iddia ediliyor.

TOPLANTIDAN ÇIKAN KARAR: "MAVİ LİSTE"

Toplantıya katılanlardan aldığımız bilgiye göre; "Ülkemizde Cumhuriyet değerlerine ve Atatürk'e olan saldırılar bu kadar artmışken ilçe binasında siyaset yapmak bize hiçbir şey katmayacaktır. En son 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda, 19 Eylül Gaziler Günü'nde bile partimizin meydanlarda olmaması bizi üzmektedir. Başta bu gerekçeler olmak üzere partimizin genç, dinamik kadrolara emanet edilmesi Çorlu'muz için en hayırlısı olacaktır. Bu sebeple toplantıya katılan önceki dönem görev yapan bazı partililerimizin de kararıyla delege seçimlerinde değişimden yanayız. Yani hep birlikte Mavi Listedeyiz. Yıldıray Arıcı kardeşimizi destekliyoruz." açıklamalarına yer verildi.

Bu haber 2933 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...