YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Çorlu´da ´´Evet´´ broşürü dağıtan gruba sözlü taciz

Çorlu´da, ´´Evet´´ ve ´´Hayır´´ broşürü dağıtan gruplar arasında çıkan tartışma polis tarafından kısa sürede yatıştırıldı.

1 Nisan 2017 20:27 | Trakya Güncel

Çorlu'da, ''Evet'' ve ''Hayır'' broşürü dağıtan gruplar arasında çıkan tartışma polis tarafından kısa sürede yatıştırıldı. 

Atatürk Meydanı'nda ''Hayır'' broşürleri dağıtan HDP ve Birleşik Haziran Hareketi grubu, aynı meydanda ''Evet'' broşürü dağıtarak vatandaşları bilgilendiren Çorlu AK Parti Gençlik Kolları'na sözlü tacizde bulundu. 

Olay yerine sevk edilen çok sayıda sivil ve resmi polis ekibi kavgayı kısa sürede yatıştırdı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Adnan Tekin, "Karşı gruplar bize hakaret edince, birlikte fotoğraf çektirelim demokrasinin çok güzel bir örneği var burada dedim. Evet ve Hayırcılar bir arada broşür dağıtıyoruz dedim. Bu teklifimizi kabul etmediler. Yaklaşık bir saat geçti, içlerinden bir bayan ''Çocuk tacizcilerine hayır'' diye bağırmaya başladı. Bu her şeyden önce ahlaksızlık ve edepsizliktir. Demokratik sınırlar içerisinde her türlü eleştiriye açığız, ama ahlaksızlığa tahammülümüz yok'' şeklinde bilgi verdi.

Olay sonrası AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, emniyet yetkilileriyle görüşerek bilgi aldı

Bu haber 2484 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...