YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

BAŞKAN ALBAYRAK, ÇORLU’DA BASINLA BİR ARAYA GELDİ …

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu´da gazeteciler ile bir araya gelerek soruları yanıtladı.

29 Mart 2017 15:29

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu'da gazeteciler ile bir araya gelerek soruları yanıtladı.

Albayrak, Çorlu'daki bir restoranda Çorlu'da görev yapan basın ve medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. 

Yapılan toplantıda il genelinde ciddi yatırımlara imza attıklarını ifade eden Albayrak, basın tarafından zaman zaman tenkit edildiklerini ve bu tenkitlerin kendilerini kızdırmak yerine daha çok teşvik ettiğini söyledi. 

Albayrak, bütün ilçelere eşit mesafede hizmet götürmek için ellerinden gelen çabayı harcadıklarını belirterek, ''Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, bütün ilçelerimize eşit mesafede yaklaşıyoruz. Bütün ilçelerimize yapılan hizmetleri dengede tutuyoruz. Tekirdağ ilinin merkez ilçesi Süleymanpaşa dahil 11 ilçe de bizim öz evladımız gibidir'' şeklinde konuştu. 

Göreve geldiklerinin üçüncü yılını doldurduklarını belirten Albayrak, daha önlerinde dolu dolu iki yıllarının bulunduğunu ve bu iki yılı da hizmet ederek geçireceklerini kaydetti.

Tekirdağ'ın ve özellikle de Çorlu'nun hızla büyüyerek nüfusu artan bir kent olduğunu dile getiren Albayrak, bu bölgenin Türkiye'nin hemen hemen her yerinden göç aldığını ifade etti. 

Büyükşehir belediyesi olarak, aldıkları kararları yüzde 95 kabul gören oranlarla aldıklarının altını çizen Albayrak, ''Biz, il genelinde bir hizmet yapacağımız zaman ilk önce alt yapı ve hazırlık çalışmaları ile sahaya iniyoruz. Bu aşamada, herkesin kabul edeceği ve toplumca kabul görecek bir çalışma olması için gayret gösteriyoruz. Bu nedenle de, aldığımız bütün kararlar yüksek oranda kabul görüyor'' siye konuştu. 

Tenkitlerin kendilerini daha da hizmete sürüklediğini kaydeden Albayrak sözlerini şöyle sürdürdü:

''Zaman zaman tenkitler alıyoruz. Ama, bu tenkitler bizi asla kızdırıp küstürmüyor. Aksine, daha çok hizmet etmemize yol açıyor. Çorlu'daki basın mensuplarına ayrıca teşekkür ediyorum. Bizleri eleştirirken ve tenkit ederken, kesinlikle saygı kurallarının dışına çıkmıyorlar.'' 

Albayark, yapılan toplantıda basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. 

Toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, daire başkanları ve genel müdürler katıldı. 

 

Bu haber 2412 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...