YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU’DA PAZAR YERİ İMZA TÖRENİ …

Çorlu Belediyesi, Atakent Kapalı Pazaryeri için sözleşme imza töreni yapıldı.

15 Şubat 2017 16:07 | Trakya Güncel

Çorlu Belediyesi, Atakent Kapalı Pazaryeri için sözleşme imza töreni yapıldı.

Çorlu Belediyesi Eğitim ve Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen imza töreninde, yapılacak tesis hakkında tanıtım videosu yayınlandı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Ünal Baysan, yıllardır hayalini kurduğu büyük bir projenin daha hayata geçirildiği için son derece mutlu olduğunu söyledi. 

Baysan, gerek mimarisi, gerek lokasyonu ve çok amaçlı kullanım özellikleri ile söz konusu tesisin bir pazar yerinin çok daha ötesinde olduğunu ifade ederek, ''Yaklaşık 8 dönüm üzerinde 11 bin metrekare inşaat alanlı tesisimiz, 272 adet pazar esnafı ve 230 araç kapasiteli otoparka sahip. Tesisimizin içeriğinde ayrıca basketbol sahaları, çok amaçlı salon, kafe, çocuk oyun alanı ve 112 acil bekleme noktası gibi donatı alanları da bulunuyor'' dedi.

Programın sonunda Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve yüklenici firma yetkilileri arasında Atakent Kapalı Pazaryeri sözleşmesi imza altına alındı. 

Bu haber 1371 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...